Over Wessel
Als privé chef in het prachtige Den Bosch, leg ik mijn hart en ziel in elke maaltijd die ik bereid. Mijn naam is Wessel Schilders, en mijn zoon, Sef Roah Schilders, heeft mij geïnspireerd om dit culinaire avontuur te beginnen. ​In mijn jonge jaren ontdekte ik al snel mijn passie voor koken, zonder enige kennis van smaakcombinaties of bereidingen. Ik genoot ervan nieuwe combinaties te bedenken. Na jaren van ervaring bij toprestaurants in Nederland, werd mijn verlangen om te beginnen met Fine Dining aan huis versterkt door de inspiratie van mijn zoon, Sef Roah.​
2012-2015
​Stel je een jonge chef voor, wiens reis begon als een nieuwsgierige student aan het Koning Willem 1 College. Daar, tussen potten, pannen en een flinke dosis passie, werd de culinaire vlam in hem aangewakkerd, en zijn gastronomische reis begon.
2012-2019
Tussen 2012 en 2019 was ik als jonge culinaire ontdekker actief in de horecawereld. Van mijn start in een lokaal restaurant tot het experimenteren met voorgerechten en desserts in hippe eetplekken, en het omarmen van de uitdagingen van luxe diners, was elk jaar een nieuw avontuur vol smaken en leermomenten. Deze reeks culinaire avonturen heeft niet alleen mijn kookvaardigheden verfijnd, maar ook een verhaal van passie, toewijding en culinaire groei gevormd
2023
Na een pauze van enkele jaren begon het verlangen naar de horeca weer te kriebelen. Mijn passie liet me nooit echt los, en het idee om weer de keuken in te duiken werd onweerstaanbaar. En zo ontstond Thuis Restaurant Roah, als een natuurlijke evolutie van mijn liefde voor koken. Hier kan ik mijn culinaire hart weer volgen en mijn gasten een intieme en onvergetelijke ervaring bieden, waarbij ik mijn passie nieuw leven inblaas en mijn reis in de wereld van smaak en gastvrijheid voortzet.